26 August 2010

GENTING TIMEZZ


Tengah malam di genting highland...

wah2...sonok mane saat ni sebab perjalanan tanpa dirancang semuanya.....hehee...
mane taknye,tujuan utama hanya utk menghantar de balik genting jew sbb die keje kat situ...
tak pasal2 member2 laen mahu join gak....

sementara menunggu adit,acik ngn han.....sy,aely,de,khai n najz sempat bermaen bowling dahulu..hehee...
sungguh seronok sekali sebab dapat melepaskan tention seketika...hehee...

jam 12 tgh malam mereka sampai...tp mahu kemana???sbb tempat sume dah close sbb pergi pun bukan ujung mggu kan..hehee...

sempat jugaklah kami bergambar di sekitar genting ni...tp mengapa gambar diatas sikit jew kan???ala...sy malas la nak edit byk2....lau nk tgk p la add kat facebook sy kan...heheee...

jam 3pagi kami semua baru turun dan berhenti seketika di kedai mamak utk makan n mengopi dulu..hahaa...
Alhamdulillah...jam 5pg kami semua selamat kembali ke rumah masing masing....
InsyaAllah ade mase kite kumpul lagi kat genting ni k!!!!

19 August 2010

BEZDAY PARTY ATIQAH

Happy Bezday yang ke-22 Tiqah Cayunkk!!!

Plan yang dirancang oleh adit...
alhamdulilah semuanye berjaya,walaupun tiqah hampir2 tahu.....
pertemuan bermula di Wangsa Walk...
memula kami berkarok dahulu sebelum menyambut kelahiran atiqah tepat pada 12.00am pagi pada 18/08/2010...

meriah sungguh majlis tersebut kerana yang menghadiri party berkenaan hanyalah member2 rapat sahaja....

HAPPY BEZDAY TIQAH!!!!SEMOGA PJG UMO & CEPAT KAWEN NA.....
sbb sy x sabo nk makan nasik minyak ni...heheee