14 January 2011

AISKRIM TIME


aiskrim di bawah cahaya matahari.....

amboiii seronok mane makan aiskrim diwaktu petang....haha.....
macam kanak2 riang jew kami semua...hikhikk......
xpe...masing2 kan masih muda lagi....

ape2 pun enjoy gler time ni sbb dapat hang out bersame2....
tp.....
kita masih tak cukup korum kan.....hmmmm

10 January 2011

STARTING MY CLASS

Bermulalah pengajian aku di UITM Shah Alm....

Alhamdulillah sekali ku ucapkan kepadaMu ya Allah Kerana mengizinkn hambaMu ini meneruskan pengajian....

Bachelor Sains Pengajian merupakan bidang aliran aku.....
harapan aku agar aku berjaya untuk mendapatkan 3 pointer keatas untuk semester 1 ini....

05 January 2011

PERMULAAN DI TAHUN BARU


NEW YEARSS....................................

Permulaan tahun baru aku ngn kengkawan di waktu malam.....
merayap2 satu bandar raub sehingga penat teramat sgt......
hahaa.....smpai nk pegi mane pun x tau....

ape2 punn....syok malam ni sebab kte semua wat hal kat rest house raub...huhu..
mane tak nye tgh mlam bising...lak tu kat situ merupakan kwasan vvip.....

xpe2 abg2 kat rest house tu juz tgguuu jew lagi kehadiran kami untuk menggegarkan kawasan anda wokei.....
hakahakahakk......