30 April 2011

exammm...


Dup dap dup dap jew bile bulan 4 “menjengah” mane taknye rase takut, gementar, exited pun ade…… Debaran datang lagi…..huhu…..sebabbbb…. EXAM…..Oh TIDAAK!! Pejam celik, celik pejam jew mase dh berlalu…huishh starting now Mimiey bekerja keras untuk membuka i-class untuk berinteraksi ngn lecturer…. <baru nk rajin…tula ari dulu x rajin nape> oppss…..hehee.. 
 
                Untuk  27 April hingga 29 April serta 10Mei ini Mimiey Akan mengikuti exam….Hopefully target 3.5 pointer keatas Mimiey boleh capai…doakan yep kengkawan sume….Mudah2an tercapai hasrat Mimiey ini….. Kepade kengkawan yang bakal menduduki peperiksaan, Do the best yup…… Mimiey yakin anda mampu mengubahnyew… 

After jew exam for 3 paper direct......Mimiey and the gangz trus KAROK TIME....utuk menghiburkan hati gitu.... ini dia kenangan UITM gengzz....






                Baeklah kengkawan sume kite jumpe di episode akan dtg eyh…hehe…Now Mimiey need to study hard coz Mimiey want capai  the target ok..……yeppieey….. buhbye sume n take care always yupp…. 
 

03 April 2011

SandWich for breakfast

korang terliur ker?hikhikk....



Sandwich buatanku...
inilah dia...senang jew nak buat ni....
tp bagi Mimiey la,Mimiey suke buat menggunakan ikan sardin dalam tin
dan dimasak dan ditumis ngn air lada terlebih dahulu...
bukan ape,utk menghilangkan bau hanyir dlm tin tu....
JOM kita mulakan aksi!!! 

bahan-bahan

1) roti GARDENIA <roti ni kenyang sket berbanding roti2 yg lain>
2) sardin yang sudah ditumis
3) maiyonis
4)cili api yang dipotong <pedas baru best>
5)hirisan timun & bawang

cara buat
senang aje you all sumer just ambek roti tu then isilah ape yang korang sukew kan...hakhakk
before dat you guy mesti gaulkan maiyonis n sardin itu sekali baru masyuk nak makan...
lau nk lg sedap...isi air lemon...mmg perghh... 


renung-renungkan dan selamat mencuba.....belum cuba belum tahu...