28 February 2011

February 2011

Assalamualaikum wahai penghuni blog  sekalian…..
                Sudah agak lame Mimiey tidak mengupdate blog ini kan……Bukan ape,skarang Mimiey perlu limited time Mimiey kerna proses pembelajaran…..Alhamdulillah selame “proses ini” Mimiey  tidak pernah ketinggalan utk ke kuliah….syukur pada Allah dengan keizinan yang diberikan ini…..
                Sepanjang “kesenyapan” Mimiey ini  tiadalah “hot news” yg berlaku keatas diri Mimiey ini….huhu…Al maklumlah Mimiey kan x “famous” hikhik… <ingat artis apa>…
                Baeklah ini sedikit “kronologi” yang terjadi selame Mimiey menyendiri ni eyh….Jeng jeng jeng….

11 feb à Tarikh ini merupakan  tarikh pemergian  nenek tercinta Mimiey….Rase macam baru jew lagi berlaku…..rase rindu “glerw” kat wan…..rindu masakan wan…..rindu nk jejalan ngn wan….tp Mimiey tahu yang pergi takkan kembali….Mimiey redha ngan ape yg berlaku….doa Mimiey moga wan ditempatkan di kalangan orang yang solehah….Aminn…
                Tarikh ini juga telah menyaksikan  akad nikah Abang Mimiey yang berlaku…Titisan airmate yang terjadi “time” tu mengingatkan kembali kpd arwah wan Mimiey…..Suasana sedih + happy ibarat bercampur baur la time tu…<coz x reti nk explain>…Sedih kerana arwah wan tiada utk menyaksikan Angah akad nikah sebab Angah merupakan cucu sulung dan be the first kahwen….. ;-( tp takpe kirenye akad nikah pd hari tu betul2 bersejarah lah….













12 feb à beroren-orengan di sungai tekam…huhu… 






13 feb à silver +black…yup itulah tema “jemput menantu” di Raub,Pahang…… Bagai x disangke dengan kehadiran tetamu yang datang “menjengah”….mane tak nyew bagai diserbu gitu…hehee…. Ramai mengatakan ni bukan jemput menantu tp ank kahwen ni….aik mmg anak mama kawen nyew kan…apa da…hahaa… terima kaseh pade  saudara yng datang dari Singapura<paling jauh> kerana menghadirkan diri…mekacih yup…..













































No comments: