25 March 2011

Bersendiri Lagi........

Hurrmmm inilah bulan untuk aku menyendiri….Yup memang benar…… at the same time in my life Mimiey xde kawan yang betol2 “kawan”…Nk wat cm ner kan dh naseb Mimiey….. Korang ade hak nk tentukan sape kawan korang kan… Kat sini Mimiey xnk n ambik “port” sape salah n sape benar….biarlah Allah yang mengetahui segala2 yg tersurat n tersirat………nk cakap lelebih pun x gune…..Mimiey x pernah pakse n memakse korang nk kawan ngn Mimiey or not..terserah beb…
                Boyfriend?? Oh no no no..Mimiey x maen boyfriend skunk ni sbb Mimiey ngah study….ade mengatakan “ala ko baru ambik epjj je so ape salahnye nk berboyfriend” bior Mimiey explain na….Itu terpulang kepade hak individu itu sendiri….tp bg Mimiey la Mimiey cannot…coz Mimiey x mau mencampur adukkan masalah study n kapel….coz ini boleh membuatkan Mimiey x comfortable…. Sebab  study bermaen ngn minda manakala kapel bermaen ngn hati n minda….Mimiey  penat untuk menghadapi sume ni dah…sangat penat kengkawan… so senang erti kate laen “no kapel if u still study”.. my love only “my bunny” iaitu my books…..hikhik…. Tp kalau kengkawan nk kapel time belajo pun tak kesah asalkan kengkawn sume pandai membahagikan mase OK!!


Di waktu sendiri ini, perkare yang terbaek dilakukan adalah PHOTOSHOOT....
So inilah hasilnyew.....more practic makes perfect lagi lo.....







1 comment:

Anonymous said...

more to hard lagi neyhh...haha...