09 June 2011

Maen2 BOAT di Taman Tasek

isk...iskk..iisskk.....
macam budak2 kecik jew Mimiey and the geng kan...haha..
Mimiey yang excited sgt nak naek mende alah nie...
yela,
time Mimiey Standard 4 Mimiey last naek Boat ni....
mase tu Mimiey stay kat Kuala Lipis...
tp
kalau nak diikutkan time dulu2 lagi best sebab macam2 rupe dan bentuk ade....
paling best naek bentuk angsa sbb angsa tu ade atap,besar, dan boleh kayuh 4 orang...
tp tak pela,dapat naek time dah besaq ni pun cukup la....
boleh continue the old memory Mimiey....




Mimiey & Suraida



Khaizura & Rozalina Azlin
sangat sayang sebab My old memories time Mimiey kanak2 tak banyak nak simpan sebab Mimiey sekeluarga secara terdesak pindah ke Raub.. ;-(..

No comments: