28 July 2011

:: Aku nak ajak korang jiwang-jiwang..Sila 'ppuihh'kan sebelum baca..hihi ^^ ::

Assalamualaikum readers !


( play lagu ni dulu untuk sensasi feeling..hihi ^^)
Amaran keras :: Jangan start baca kalau lagu xstart lagi ^^



Kadang-kadang Mimiey rasa Mimiey tersangatlah bersyukur jadik diri sendiri..
Kadang-kadang Mimiey rasa cukuplah untuk apa Mimiey dapat selama ni,
Mimiey takmo lebih dari ni,
Mimiey dah rasa cukup dan cukup dan cukup.

Hey ! Jangan bawak bersama luka lalu,
Dan jangan lupuskan jugak luka tu..
Letakkan luka tu kat tepi,
Biarla seiring dengan perjalanan kita sekarang..
Sebab kadang-kadang..
bila kita terlalu jauh berada di awan..
rumput di darat jangan dilupa..
Kelukaan dan kejatuhan masa lalu adalah jalan,
untuk kita lebih berdiri pada masa kini.

Hari ini..
Mimiey nak bernafas dengan baik..
dan esok dengan lebih baik..
dan mungkin lebih baik untuk hari-hari seterusnya...
Jauhkan diri daripada sakitkan hati-hati lain,
Tiada apa yg Mimiey nak kat dunia ni..
Melainkan gembirakan hati-hati yang berada sekeliling Mimiey..
Hati-hati yang selalu bersama Mimiey.....


Mimiey tahu hidup ni bukan selalu di atas..
Apa jua yang berlaku,
Lalui dengan senyuman dan semangat...
Semangat !

Ribuan terima kasih kepada Papa, Mama, Angah, De, Adeq, Asyraf,sedara mara dan kengkawan yang selalu ada dengan Mimiey.....Ekin, Khai, Kak Tam, Lin(stalker tegar aku..ppuihh !) dan semualah ! (Dowang tak baca belog aku..hihi 


Dan tak lupa jugak pada korang yang sudi mengomen, menconteng,membaca, mengutuk, memerli kat belog buruk Mimiey..huhu..tenkiu beri mach !! huhu (tamcing) hikhik ^^ 

:)


::Fewwwhh...aku da start jiweng pulekkk! hakhak ::

Mekasih sudi baca :)

No comments: