18 July 2011

Koleksi Gambar Gadis yang Terapung di Udara

Seni fotografi memang selalu dapat mengagumkan kita semua. Sebelum ini Mimiey pernah kongsikan koleksi gambar adaptor yang merubah iPhone 4 menjadi DSLR.  Kali ini Mimiey nak kongsikan gambar seorang jurufoto Jepun, Natsumi Hayashi yang kononnya boleh terapung di udara.

Jom pakat lihat readers semuaaa......


gadis terapung 1
baju dia cantek la...hohoooo....


gadis terapung 2
Telepon sambil terbang...hoho...sweet...

gadis terapung 3
jatuh nanti sakit ni...hohoho...
gadis terapung 4
penat berjalan angkat barang berat, terbang je la....hohoooo

gadis terapung 5
Add caption
gadis terapung 6
haha ada hantu koridor sekolah laa derrr..... ;p

gadis terapung 7
ni kes tanak bayar tambang la ni...hohoho melompat masa check tiket...

gadis terapung 8
nak tikam bola pon terbang keeeerr =.=

gadis terapung 9
relax je terapung kat crowd

gadis terapung 10
aku statikk....fantastik...hohoho

gadis terapung 11
barapun apungan di taman...hohoooo

gadis terapung 12
yang ni agak stylo la ;)

gadis terapung 13
kombo sekali 2 gambar

gadis terapung 14
dua dua ni smart...nice~

Semua gambar ni tidak menggunakan Photoshop tapi menggunakan shutter speed yang sangat pantas untuk membekukan pergerakan gadis ini masa dia melompat. Shutter speed yang digunakan mungkin 1/5000s ke atas....


apa lagi jom try buat...hohooo

2 comments:

echaRierie said...

ce awk try bwt..nt ley share..hehe :D

they're creative tho :D

Miyami Olive said...

Hhahaa...now im try to make practice...baru belajar....;p
nanty lau jadi i publish la ok...hehee