21 January 2012

ICT wif My GFF


Salam Peepss!!!
Apa kabar kalian.....agak lama kita tak bergossip n bercerita rite....
Kali ni Mimiey nk cite pasal jalan2 gi ICT Shah Alam....Korunk dah p blum???
Mimiey dah berkali2 pegi tppp.......<cam x bowink agaknye>hahhaa
alorhhh mahu ilangkan tension je kowt ngn girlfwen Mimiey......
Pulak tu pas abis paper Mimiey & my gf g lepak sehingga lah malam......Tapi sayang sebab My Twin x itottt....
My Twin ni rushing sgt pada ari tersebut...Hmmmm maybe problems wif bf la tu kan...opssstt!!!



Ni pict Mimiey ngn Cik Erni.....
Time ni kami shopping kat Jusco Bukit Raja...
Nmpak jew cermin trus dan bergambar.....
habis cite nk shopping baju Cik Erni kite ni.....huuhu







Ni pulax Mimiey ngn Cik Fieza.....
pix ngade + gedix dari kami...huahuuaaa
dan lagi my gf ni berposing wif santa if salji pun tak turun....
alamak!!!!!! Gemok plak aku time nie....ngeeeeee~~~
tgk gaya ni Mimiey is Minnie & Cik Fieza lak Mickey Mouse yepp....
Muke cecomey tak berabis......penat berjalan kowtt
cer teka sapekah ini???? dak tencat niiee.....hhhuhu
post Kiut-Miut dari kami
amboii lentik sungguh tangan Cik Erni kite ni yeppp....
bayangan senda gurauan ke ape nie...isk isk iskk
Yup!!!! memey Mimiey PEMALU!!!! hahaa
Cik Fieza ngn posing maut nya!!!
Cik Erni  dengan lembu kesayangannya...mooo moooo...

 Sekian sahaja yang dapat Mimiey tunjukkan dan ceritakan
perihal Mimiey ngn GF Mimiey ni.....
sonok gax la smpai masing2 lupe nk pulang kowt...hahhaaa
dengan Mimiey nyew senak pewut sebab lambat makan.....
tapi tak tahannya bila Cik Erni bercerita yang Cik Fieza sesat smpai kemane entah.....
hahahhaahha....last2 smapai setengah jam balik nk ke PUTRAJAYA.....kihkihhh
xpe2 orang kate JAUH PERJALANAN LUAS PERMANDANGAN kan...huhu
so, Mimiey HAPPY dat timee.....

Apter dis nk dating lagi kat ICT ni.....lebey2 lagi ngn My Twin & Kak Zura cayunk lak....huhu...

Buhbye!!! see the next chapter keyh.....mmmmmUUaahhxx!!!


p/s :: sorry terhadap Quality GAMBAR yang diambil kerana Mimiey menggunakan Hp + Galaxy jew.....so gmbar tersebut tidak dapat diupload kat Facebook....harap maklum

No comments: