10 March 2012

Kawan? Teman?




Teman?Kawan? Sahabat?
mana-mane....??

entahlah...
kalau dulu selalu keluar bersama,
ade saje planning ujung minggu....
sampai reti dok diam kat umah....

now...
same jugax BZ lau tiada "korang"
hehehee...

Mimiey feel Mimiey tak berhak untuk mempunyai
Kawan..sahabat...teman...

sebab kalau Mimiey "rapat" je
lastly mesti akan jadi x rapat...
now, more better Mimiey tak rapat ngan sesiapa
sebab takut perkara yang sama
kembali berulang....

Mimiey nak kawan 
"gitu-gitu" je......
tak nak ada yang terlalu RAPAT!!

ni kenangan Mimiey bersama TEMAN Mimiey
pada suatu ketika dahulu,
now dah setahun kami tidak contact each other :-(











Dan ini pulak Sahabat Mimiey
iaitu teman kuliah Mimiey...
dwang je yang Mimiey rapat rite now...
tapi Mimiey cuba untuk tidak terlalu rapat
sebab takut perkara sama berulang kembali..


jujur ini apa Mimiey rase apa yang terjadi
dan Mimiey tak nak ia akan terjadi..

sincerely....

1 comment:

Azlan Strider said...

sometimes kita kena make moves dulu..kalau mimie diam dan yang lain2 pun diam macam mana ade terjalin balik persahabatan tu..hehe :)

Regards,
-Strider-