03 March 2012

Yang mana SATU???






Lama gila Mimiey tak pergi tengok wayang!!
Ada beberapa movie yang Mimiey rasa best untuk Mimiey tonton tetapi dek kerana masa yang mostly memang tidak sesuai untuk Mimiey pergi menonton,
makanya Mimiey tidaklah pergi menonton lagi.. 


Dengar cerita Adnan Sempit 2 dah berjaya mengutip lebih dari RM6.2 juta!! 
 Impressive.. Plus, bile Mimiey baca review kat blog-blog, semua kata sangat best....
Maka, rugilah Mimiey kerana 
belum berkesempatan untuk menonton filem ini.. 

Manakala file Cinta kura-kura 
mendapat respond yang positive dari bloggers...
Plus, Mimiey rasa filem ini lain dari filem yang lain.. Lainnya sebab kura-kura boleh bercakap..tu je pon.. 
Dan Mimiey dapat rasakan cerita ini
merupakan cerita cinta yang comel.. 
So, rasanya Mimiey kene tengok filem ni..

Moreover, Mimiey dah lama sangat
tak tengok filem antarabangsa.. 
The last movie that I watched was " Man On A Ledge".. 
It was awesome!! 
So, ada sape-sape boleh suggest tak filem antarabangsa yang best yang sangat sesuai untuk Mimiey tonton dalam masa terdekat ini..??   





No comments: