07 May 2012

SAYANG selamanya

 Sayang awak buat selamanya....
sedih sayu hati Mimiey Bila awak tiada DE....
Memang Mimiey RINDUKAN awak sangat2...
awak oarng yang first tau tentang masalah Mimiey.....
bila Mimiey HAPPY, SEDIH, dilanda Masalah awak yang akan TAHU....

tapi kali ni Mimiey tiada tempat untuk menceritakan luahan hati Mimiey!!!!
Mimiey rasa awak ada DE!!!
awak sentiasa ada dihati Mimiey, selamanya....



Mimiey tak sangka awak pergi meninggalkan Mimiey buat selama2nya...
Mimiey pernah cakap Mimiey SAYANG awak!!!!

Mimiey mintak maaf sangat2 sebab Mimiey tak dpat balik malam sabtu aritu.....
acu tak bagi sebab hujan lebat...memang ikutkan hati Mimiey nak balik
sangat haritu....tapi, Mimiey kene marah.... yela Mimiey dok umah orang...
Kalau awak nak tahu, Mimiey nk sgt balik aritu sebab Mimiey tahu
awak ade balik bercuti......

rupa2nya ari SABTU merupakan ari terakhir Mimiey bersama awak.....
kali itu jugalah ari terakhir Mimiey mengadu kat awak...
kali itu jugalah Mimiey nangis kat awak.....
THANKS sbb selama ini banyak menolong Mimiey dalam waktu susah da senang!!

Memang BERAT hati Mimiey nk melepaskan awak hari sabtu tu....
kita bercakap tak henti-henti....
memang Mimiey akui Mimiey tak puas cakap ngn awak DEE....

Tengah malam 22/04/2012 Mimiey tak sangka itu merupakan Msg terakhir 
dari awak yg Mimiey hantar....

Memang Mimiey sangat SHOCK bila menerima kabar
mengenai awak.....
dalam hati Mimiey hanya Tuhan saja yang tahu...
Dalam pada itu Mimiey mintak2 itu bukan awak....
bukan awak de.....
Mimiey menaruh harapan yang tinggi kat awak pada ketika itu
dengan mengatakan awak ade lagi.....
Mimiey KUAT!!!

Tapi setiba di hospital Mimiey melihat jenazah awak
berdetuk ati Mimiey!!!!

Terima kasih kerana awak memakai seluar,belt, beg dan sweater yang
Mimiey pilih khas untuk awak DE!!

hanya beg itu saja yang dapat Mimiey SIMPAN!!!
sbb semasa kejadian, wallet yg Mimiey beli kat awak tu HILANG,
FON,WALLET,SWEATER awak hilang kene curi DE..

Tapi awk dapat melihat Mimiey 
pakai baju n seluar pemberian awak tu kan!!!
Mimiey sayang awak De selamanya....





Sesuatu yang sangat SUKAR
untuk melupakan seseorang itu
apabila dia telah banyak memberi
kita perkara atau kenangan
untuk DIINGATI.........



No comments: