18 August 2013

Hari-hari ku Bermakna



Assalamualaikum......
Hollaa....
Lama sungguh Mimiey tak update post kat BLOG ni....
Dah berhabuk pun.....isyyhhh...

INSYAallah,
Mimiey akan cube mengupdatekan 
Entry2 baru selepas ni...

Mengenai status Mimiey tu?
Huhuhu.....
Sekarang hari2 Mimiey sgt bermakna...
Sangat bermakna jika Dia selalu ada..
Siapa dia??
Takkan tak tahu....
Chenta Hati Mimiey la....



Mizz Ekyn her name....
Sgt sempurna bila dia ade....
Even Mimiey yang tak sempurna buat die....

Alangkah indahnye jika ade dekat ngn 
Mimiey sekarang....
Hopefully satu ari nanty....


Ini Lagu untuk Awak Ekyn.....


LAGU - by Bo Amir Iqram






Enjoy it!!





05 May 2013

Retak Menanti Belah

huhuhuh....
nape tajuk post macam nie?
rase tak perlu ia diceritakan kat orang....
cuma saat ini,
HATI ini cukup dihiris.
Ya Allah,
its been many years....
kenapa hidup ini penuh dengan kepura-puraan kan?
y??
Aku terima ujian-Mu ini.....



Doakan Mimiey mendapat ketabahan
diatas apa yang akan berlaku dimasa akan datang.....

Mimiey tak tahu adakah diri ini mampu untuk mengharunginya atau tidak.
ape2pun Mimiey hanya berserah....

Aku bermohon padaMu Ya Allah,
tunjukkan aku jalan yang Kau redhai.....